خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
روانشناسی تبلیغات
روانشناسی تبلیغات
قیمت : 2,000 تومان
تحقیق در مورد نقش تبلیغات در بازاریابی
تحقیق در مورد نقش تبلیغات در بازاریابی
قیمت : 4,000 تومان
تحقیق در مورد جنگ روانی
تحقیق در مورد جنگ روانی
قیمت : 3,000 تومان
تحقیق در مورد زمین
تحقیق در مورد زمین
قیمت : 2,000 تومان

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

فرمت فایل : ppt

قابل ویرایش

تعداد اسلایدها : 14 اسلاید

بخشی از اسلایدها :

مقدمه

منجمد کردن یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تأثیر می گذارند از خراب شدن آنها جلوگیری می کند.

تغییرات شیمیایی در پی انجماد:

در طی انجماد فعالیت آنزیم های موجود در میوه ها کند می شود. در صورت غیر فعال شدن این آنزیم ها رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از بین می رود.

فعالیت آنزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در آب جوش یا بخار آب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن آن به وسیله آب یخ متوقف می شود. تجربه نشان داده است برای فریزر کردن مواد غذایی در خانه حرارت دادن سبزی ها در آب جوش برای حفظ آنها کاملاً ضروری است.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

enjemad_1591609077_40949_4828_1507.zip0.60 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 2,500 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت