مدیریت کسب و کار
تعداد صفحات: 26 صفحه
فرمت: ورد – word
قابل ویرایش
فهرست مطالب:
مقدمه
درباره مدیریت
ارتباط کارآفرینی و مدیریت کسب و کار
وظایف و فعالیتهای مدیریت
سازمان چیست ؟
سازماندهی بر اساس وظیفه یا تخصص
تصميم گيرى
طرح کسب و کار
اجزاى يک طرح کسب و کار
انديشه (ايده) کسب و کار
شروع کسب و کار
وظایف کارآفرین در مدیریت کسب و کار
مدیریت بازاریابی
مدیریت مالی
هزينههاى شروع کار
انواع شرکتها
اهمیت بیمه در مدیریت کسب و کار
فناوری اطلاعات و نقش آن در توسعه کسب و کار
مزایای تکنولوژی اطلاعات برای شرکتها
پنج مهارت کسب و کار آينده ساز
مدیریت اخلاق در محیط کار
ارتقاى کسب و کار
چرا يک کسب و کار با خطر شکست مواجه است؟
مفهوم عملی فرانشیز
مدیریت بحران از نگاه کارآفرینان
بحران چیست ؟
روانشناسی برخورد با بحران
مدیریت در بحران
بخشی از متن :
مقدمه:
مدیریت کسب و کار:
موفقيت هر کسب و کار رابطه نزديکى با چگونگى صحيح کنترل کردن امور آن را دارد: در واقع مديريت صحيح کسب و کار موجب رشد آن مي شود.بین دو مفهوم «کارآفرینی» و «مدیریت کسب و کار» تفاوت چندان و یا مشخص نمی توان قائل شد و این دو مفهوم را به طور مستقل از هم بررسی کرد. معیار تعریف کسب و کار در کشورهای مختلف بر حسب شرایط و نیازهای هر کشور متفاوت می باشد.ولی اغلب بر اساس تعداد کارکنان یا میزان درآمدهای سالیانه تعریف می-شوند؛ «کمیته توسعه اقتصادی آمریکا، کسب و کار را چنین تعریف می نماید» کسب و کار باید حداقل دو شرط از چهار شرط: 1- مدیریت مستقل 2- تأمین سرمایه از طریق یک نفر یا جمع محدود از افراد 3- انجام فعالیتها به صورت عملی 4- کوچک بودن در برابر بزرگترین رقیب باشد.
تعریف کارآفرینی:
کارآفرینی فرآیند شناخت فرصتهایی است که برای آنها بازار وجود دارد و پذیرش ریسک برای ایجاد سازمان در جهت ارضای نیاز می باشد. در حالی که مدیریت کسب و کار کوچک، فرآیند مداوم تصاحب و اداره یک کسب و کار ثبات یافته است.
درباره مدیریت:
مدیریت توانایی انجام دادن کار با کمک دیگران است.مدیزیت،علم و هنر به کارگیری اصول برنامه ریزی، سازماندهی ،ارتباطات ،هدایت و کنترل امکانات و فعالیتهای افراد برای رسیدن به هدفهای خاص موسسه است.مديريت کسب و کار را نبايد صرفا يک عمل آکادميک محسوب کرد. مديريت واقعى در بر گيرنده هدايت قوى، رفتار مثبت، دانش کسب و کار و مهارتهاى مناسب فردى است. مديریت در حقيقت هدايت افراد، تاثير گذارى بر کار و تصميم گيرى بموقع و صحيح است و مهارتهاى مديريتى را به مرور زمان مي بايست کسب کرد و به بيان ديگر کسب مهارتهاى مديريتى در واقع همانند سپرده گذارى در بانک مى باشد.
ارتباط کارآفرینی و مدیریت کسب و کار:
کارآفرینان منابع را از جایی که بهره وری پایین دارد به جایی که بهره وری بالایی دارد منتقل می کنند و این یکی از عوامل موفقیت آنها به شمار می رود زیرا تخصیص مناسب ابزار، تجهیزات، پول، مواد خام و نیروی انسانی سبب رشد و نمو سازمان می شود اما این امکانپذیر نیست مگر اینکه کارآفرین بتواند مهارت ها، توانایی ها و خصوصیات فردی و جمعی را در راستای اهداف سازمان بکار گیرد و هدایت گری دیگران را عهده دار می شود و اینها همه از وظایف و فعالیت مدیریت کسب و کار می باشد.
modiriyate-kasbo-kar-_1588179477_40162_4828_1795.zip0.51 MB |